Hadde det ikke vært for Sørum Gård, ville jeg nok ikke ha vært her IDAG og i hvertfall ikke ha et godt meningsfylt liv, som jeg har IDAG! Etter å ha vært på 5 korttids rehabilitering over 3 år, kom jeg endelig til Sørum gård, etter mange tunge år og utallige forsøk om å få livet tilbake. Det var der det skjedde, på Sørum Gård!


Med en mer langsiktig og riktig hjelp samt å få et grunnlag på riktig verdi forståelse/syn, gjør det enklere å komme tilbake å leve et meningsfullt liv. Denne plattformen styrker mulighet for å lykkes senere i livet, i alle situasjoner! Dette er unikt på Sørum, som ikke finnes på noen annen rehabiliteringer! Det store engasjementet og personlig hjelpen kommer rett fra hjertet samt viljen er noe helt spesielt på Sørum!


Siden jeg forlot Sørum, 5 år siden, har livet gått en vei, oppover! Jeg reiste til New York hvor jeg tok en Master of Business Adminstration (MBA), deretter fant jeg kjærligheten å flyttet tilbake til Norge vi fikk vår første barn for 4 mnd. siden! Nå har jeg tatt over igjen familie bedriften med nesten 80 ansatte. Bedriften vokser med positiv bunnlinje! Gode venner er tilbake og ikke minst familien! 


Alt dette hadde ikke vært mulig, hadde det ikke vært for Arne Ivar Denstad & Siri Aune Thomassen samt resten av den fantastiske gjengen på Sørum! 


Jeg har aldri forlatt Sørum, dette finnes i mitt hjerte for alltid og jeg har gode venner også for alltid! Vi snakkes og treffes ofte å gir hverandre råd og ikke minst det finnes god humor og et varmt smil! Mange ganger lengter jeg opp til Sørum og Trøndelag. Som takk til Sørum og Trondheim har jeg blitt RBK supporter, selv om jeg er Oslo gutt!


         Takk Sørum, Arne Ivar & Siri! 

           Varm hilsen fra Pontus

 

Jeg kom tll Sørum Gård Desember 2011. Dette ble starten på mitt nye liv!

I mange år har jeg slitt med rus og kriminalitet. Det har ført med seg fengselsstraff, angst og store rusproblemer. 


Som liten ble jeg adoptert av en fantastisk familie, Mor og Far.

De har hele tiden hatt troen på meg og aldri mistet håpet på at en dag skal jeg få et nytt og rusfritt liv.

På grunn av min kriminelle bakgrunn måtte jeg flytte fra hjemstedet og familien min. Det ble for vanskelig å bryte ut av rus og kriminalitet i min hjemby.

Da jeg kom til Sørum ble jeg møtt med mennesker som hadde tro på meg. de viste omsorg, varme og kjærlighet fra første dag. Dette ble mitt nye hjem, og Sørum ble min «familie».


Mor, Far og mine søsken kom flere ganger for å besøke meg. Gleden var stor når jeg så hvor stolte de var av meg. Dette gav meg enda mer lyst til å forbli rusfri.


I den vanskelige tiden,  før jeg kom til Sørum,  fikk jeg allikevel tatt fagbrevet som tømrer. Ettter å ha bodd på Sørum i 2 år flyttet jeg ut i egen leilighet. I ettervernet på Sørum Gård fikk jeg meg fast jobb som tømrer, og har nå vært ansatt der 1 år.

Jeg har funnet kjærligheten og har bosatt meg i Trøndelag. Livet mitt er snudd opp-ned takket være all den hjelp jeg har fått på Sørum Gård.                                                     Per Olav

Da ALT håp var ute… fikk jeg èn siste sjanse…takk Sørum Gård!
Jeg har levd som rusavhengig i over 20 år og tilbragt 12 år i fengsel. En tøff barndom med misbruk og mishandling satte sine spor, og livet bestod av rus og vold. Alle rundt meg hadde gitt meg opp, noen var redd meg pga min voldelige side. 


I februar 2010 var jeg for første gang klar til å ta tak i livet mitt.

Ruskurratoren min kontaktet 6 institusjoner, men alle gav avslag grunnet mitt sinne og historikk.

Til slutt søkte hun meg inn på sørum gård rehabiliteringssenter, og her fikk jeg komme.

Ikke ante jeg at dette skulle bli starten på ett nytt og fantastisk liv!


Her opplevde jeg en unik omsorg. fikk hjelp til å sette ord på mine problemer. fant roen og troen på meg selv. Har aldri opplevd lignende. Sørum Gård ble mitt hjem, og de ansatte ble min familie.


Jeg fullførte rehabiliteringen. ingen fra mitt hjemsted hadde tro på meg, men på Sørum fikk jeg oppleve tro, håp og kjærlighet. 


Det har nå gått 4 år siden jeg kom til Sørum Gård. Livet mitt er helt snudd på hodet. Jeg har takket være Sørum Gård fått meg ett meningsfult liv med min egen lille familie. Jeg har fast stilling i Monteer byggefirma. Jeg har fått førerkort til bil, og blitt far til en liten sønn med min kjære forlovede. Sammen har vi bygget et trygt hjem i vårt nye hus.


Ingen rundt meg trodde at jeg skulle komme meg ut av elendigheten og få meg ett så bra liv som jeg har nå. Mitt nye liv startet på Sørum Gård. Der fikk jeg møte mennesker som hadde tro på meg! Tusen takk! Evig takknemlig!


Beste hilsener 

Roy Kenneth